Alla inlägg under februari 2011

Av Chillidill - 14 februari 2011 19:53

hade bakat en chokladkaka i kärlekens tecken som jag bjussade min arbetslag på idag. men den stod lite för länge i ugnen, den skulle blivit mer kladdig. men jag hoppas de uppskattade gesten. tyckte själv att den var helt ok.


hämtade ut hostmedicin till ungen så hon korkade i sig två olika sorters innan hon gick och la sig. inatt hostade hon järnet, så hon blev trött tidigt idag.


sjäv försökte jag uppbringa lite kraft till att träna hemma. gick halvbra, så jag får va nöjd med ett miniminipass idag. inte riktigt hundra än. blir hostig och får ont i halsen när jag står och pratar hela dagarna.


fick sushi serverad hemma idag. gud så gott det. tröttnar aldrig. kanon. men tyvärr kom jag på att jag glömt att avboka tiden till läkaren som n hade idag. fan, gissar på att det kostar MINST 200 kr för ingenting. surt. blir galen på sånt.


imorg. blir det sen dag, slutar 21. funderade på att försöka våldgästa ngn kompis och sova över, men inget kickar rumpa som min egna säng. vill snoosa lite på livets mening också även om det lilla livet sover. älskar henne galet mkt.


olika former av kärlek


amerikansk soulkärlek



dödlig kärlek. vansinnigt morbid sång, men kan ändå inte bli vackrare än så här.




kärlek a´la winnerbäck




bittert, olle



amerikansk fosterlandskärlek i svensk punktolkning ( har sjungit en eller ett antal gånger i en ranstaera )




östtysk kärlek. en av mina all time favoriter. hatar saxofonsolot dock. saxsolon borde vara förbjudna.


Av Chillidill - 13 februari 2011 14:38

Laddade för fullt imorse, men kom bara halvvägs. kroppen hängde inte riktigt med. snorade mig dock igenom ett pass. helt slut i kroppen. ev. träning imorg. långjobb på tis. sushi som middag kanske? kan bli.


har funderat på christian waltz sen igår. han var ju da shit i soulsvängen för ngra år sen vad hände? konstigt. men dom hära är u mkt bättre än det igår. MYCKET.





Av Chillidill - 12 februari 2011 21:27

kläderna, musiken allt så satans tokdåligt. inser att jag slösat bort, eller nja, en och en halvtimme. iofs har jag ju goffat poppe, och druckit sjuka mängder lightcola. och gissa om jag saknar mitt vin. kommer åka iväg ooch handla snarast för att inte sitta i denna situation. ( ok. lite ironi här va. men i like wine. that´s it) urka.



brolle- hur fan får man se ut så där på 2010-talet utan att bli bötfälld. jag vet, måste vara ett handikapp att heta kjell, men brolle. och sen junior. och vem sjutton röstar på honom? tydligen många. (bra röst ingen tvekan, men kan ju inte påstå att det känns som att musiken ligger i tiden. utstråning, absolut, men får liksom inte ihop det ändå. låten var skit.)snälla snälla berätta varför.



loreen - cher vill ha tillbaka sin avlagda peruk från 92. och ringaren i notre dame saknar sin puckel och dagiset vill att du köper en ny mopp. låten? nja.




babsan - alltså gillar ju babsan. men att säga att detta var ett lågvattenmärke är att förolämpa lågvattenmärken. herregud vad dåligt. och herrarnas bara överkroppar kändes inte heller fräscht. luktade lite östtyskland.  babsan, sry sången håller inte måttet. och verkligen inte låten heller.



bettan - otroligt snygg klänning. (tydligen lars wallin. vill ha). och inte helt dålig sång. gillar när det kommer in en hel kör. blir lite pampigt. men kändes ändå inte som om det skulle hålla. lite för segt.



sanna . så himla rar tjej. och det är det man slås av att hon är så galet präktig. hon får mig att tänka riktigt jobbiga tankar om henne. som att ngt hemsk ska hända. ( inte död och sånt shit.d et är ovärdigt) som att hennes överdelen på hennes tantklänning ska ramla ner. hajjade inte hennes frilla. hon är ju söt, men varför ha en sätta upp en helt fin page till en tantfrilla med hårnålar. obegripligt. och vilken röst hon har, men hon ska köra ballader inte upptempo, men tydligen tycker merparten av sv. att det är skitsamma direkt till finalen gick hon iallafall. förstod inte heller grejen med den konstiga grejen som snurrade, skulle den va high-tech? eller snygg?tydligen jag som inte har ngn smak, eller? grattis då.



idolDaniel eller vad han nu valt att kalla sig -kändes som dileva light, men utan ångestdämpande. helt ok egentligen. ogillade tjejernas gröna oformliga klänningar. H&M:s förra vårrea?



anniela - tyckte at låten var bra. men rackarns vad surt det låt. rösten slank än hit och en dit, och sen lite ner i diket. synd. hon var gagalight. funkade sådär. men gillade försöket. tror man kommer se henne mer. gillade kläderna. men frillan var fel.



christian walz - jag  verkar gilla små män som sjunger soul. har mött denna man en gång och han var nästan jämnlång med mig ( hade höga klackar ). men sympatisk. och nervig verkade han. men har alltid gillat hans musik. en man som har ett pärlhalsband och en gigantisk rosett runt halsen är high fashion. bäst enligt mig. inte av resten.



by the way, trodde inte jag skulle säga det. men marie grows on me. helt ok.  men inget klädbyte? men jättefin klänning. rickard? har tröttnat på bingolottoskämt. schysst outfit dock.


jag schlagerexpert som tror jag kan blogga om schlager? not so much.







Av Chillidill - 11 februari 2011 17:44

smält en halvpizza, köpt godis för 300 kr, och snabbkollar in på fejjan. hittar ett nytt med. och ser att det är en mentorselev från förra jobbet (de innan jul). läser, och bara dör en smula. sitter och ler för mig själv som en idiot. jag har gjort ett avtryck. jag tror inte jag är bäst eller ngt sånt galet. men jag har gjort ett avtryck. ( alla elever som jag haft minns jag på ett eller annat sätt. bara positiva minnen, eller nja mest positiva minnen. men ofta, exempelvis mentorselever eller vissa klasser som man tokklickar med minns man alltid. lite extra roligt är det när de dyker upp på fejjan och man får se att de har blivit riktigt vettiga vuxna, och andra är på god väg) ngn kommer minnas mig för ngt bra som jag har gjort. ( och om de visste vad jag saknar dom. på rikt. ) det är fanken ganska mäktigt.

Av Chillidill - 11 februari 2011 15:43

har vabbar hår nu i två dagar. Lillan hostar grymt mkt på nätterna. hon kräktes häromnatten, och är ganska trött och surig. så hon har fått varit hemma och vilat sig. hon låter även som en gruvarbetare med dammlunga. inte helt skönt låter det som.  och ändå, jag vet att hon faktiskt måste vara hemma. så blir jag stressad. stressad av att inte vara på jobbet panikar lite över det. det blir ju inte bättre av att jag jag börjat på ett nytt jobb och inte direkt bli " hon den där som aldrig är här, och alltid har sjuka ungar. " men hon behöver få ta det lugnt. hoppas det blir bättre under helgen. ska bara ta det lugnt är tanken. och med det skitvädret som är, snöstorm och snö i massor minst 15 c hörde jag ngn vis säga. , så kändes det helt ok att att vabba idag. har faktiskt hunnit jobba undan lite. med betoning på lite. det krävs ju lite underhållning av den lillan, spel, turtles, billekar osv. men i övrigt en väldigt skön dag att sitta inomhus. blir dessto mindre roligt när jag insåg att jag glömt mina vinterskor på jobbet. bra helg att göra det.


men måste faktiskt bege mig ut snart. ska handla ngt att äta, eftersom min sushidate blev inställd. n vill inte äta pizza eftersom hon FÅR inte äta det när hon var sjuk ( hon har glömt den lilla detaljen att när hon inte fick äta det i massor var när hon var magsjuk, och jag tyckte hon kunde ta det lite lugnt med den feta maten då. men sjuk, som sjuk i hennes värld).  och sen ska gotte inhandlas till kvällen. mkt socker ska i. är sjukt godissugen.och inget vin hade jag hemma heller. skandal på den. eller nej, får köpa en cola light istället så blir allt bra ( har sagt det förrut säger det igen, ogillar vanlig cola. uscha. ingen nojjgrej eftersom jag intend to eat a lot of candy, snacks, and so on). ser framemot soffhäng och På Spåret. Japp, jag ändrar medelåldern, men orkar inte nojja över det idag. ( gör ju det de flesta dagar så skönt med en nojjfri dag).


har inte tränat på hela veckan eftersom jag har haft ont i halsen och haft lite feber. men laddar för sön. hoppas hoppas. längtar längtar.




Av Chillidill - 9 februari 2011 21:17

 


riktigt sugen på att tatuera en stjärna på handleden. dock inte ifylld som denna en liknande. och lillans namn. men var? hackade inte på taggtrådstrenden, mkt tacksam för det. och inte heller tribetrenden. och änner väl att stjärna mkt väl kan bli en tröttsam trend. men ändå. fint. och ungens namn vill jag ha. men var?




det här måste vara den totala motsatsen till sexig klädsel. kan inte finnas en vettig människa som går igång på denna. men fanken va skön den ser ut. ungen har ju en plyschpyjamas som är en overall. och den får man nästintill slita av henne på helgerna ( vardagar är hon trött att hon inte orkar med att göra motstånd), för hon ÄLSKAR den. kanske dags att testa.



Av Chillidill - 9 februari 2011 20:30

  • jag är såååååå uppenbarligen äldre än 20 nu. FAN. jag tycker inte vampyrkillen i twilightserie är supersexig. inte heller blir jag impad av barnrumpan jakes magmusklar ( eller jo, faktum att han ser ut så, kanske. men kan säga att det inte väcker ngn gnuttaste form av begär bortsett från att jag kan låna lite muskler av honom. det enda jag ser är ett gäng ungar som är väldigt avklädda och vita.  nej, vill ha män på menyn.  vet inte ens om jag orkar kolla klart på filmen.
  • längtar lite efter att få träna imorg. är inte helt kry. så latmasken i mig vill egentligen skita it. och mina lovehandles bönar och ber om sin existensiella rättighet.
  • har en himla massa bra människor i min omgivning. vilken lyx.
  • martin åldershetsar mig. satan vad taskigt. han vet ju att jag är känslig för sånt. är inte redo för grått hår och hängtuttar.
  • köpte granny smithäpplen idag. längtar efter den sötsura smaken.

dagens hiss:

Sveriges mästerkock. börjar bli mätt på matlagningsprogram, MEN Sveriges mästerkock är riktigt bra. blir lite lycklig.


dagens diss:

vädret. sjukt trött på kyla. trodde att det äntligen var dags att tina upp nu. men satan heller. -13- igen. nu börjar det bli olidligt, dags för FN att steppa in och lösa den här skiten. lackar ur.



Av Chillidill - 8 februari 2011 20:22

frågan är vem tyckte det var en bra idé. troligtvis enhel del folk eftersom uppgiften gick igenom. det känns som det var ett krystat försök att spela på elevernas planhalva. att vara lite HIPP. men totalfail.seriöst, det är snudd på incestiöst att låta sina elever skriva om sex, och att dessutom kräva inlevelse för de högre betygsstegen (iofs inte helt fel enligt läroplanen. inlevelse= högre betyg. fakta= g. ) men man kan liksom inte begära det från elever. det incestiösa ligger i det faktum att elevers tankar om ssex är deras egna privata. och även om det är fiktivt vill jag inte läsa. galet. ¨på rikt. misstänker att det sitter och pekas hårt en hel del på den skolan nu. med all rätt.

Ovido - Quiz & Flashcards